Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΡΙΦΟΙ, κύκλος 34ος Χ 5

Κάποιοι καταχωνιάζουν την δική τους, ή άλλων την ζωή μέσα σ’αυτά. Για να τους βρεις είναι ανάγκη να καταχωνιαστείς κι εσύ μέσα. Τι είναι!

Πολλοί την χρησιμοποιούν για να πετύχουν τα σχέδια ή τους στόχους τους, μπορεί να είναι απλή, μονόπλευρη, σύνθετη, ή και των ερωτήσεων. Τι είναι!

Είναι μια σύγχρονη ταυτότητα, που σε οδηγεί σε πάρα πολλά άδυτα, την χρέωσαν και στην μνήμη του Λεονάρντο Νταβίντσι. Τι είναι!

Ο δεύτερος, μετά τον Ηρακλή, ήρωας, της Ελληνικής μυθολογίας, γιος του Δία και πρώτο όνομα στον Τρωικό πόλεμο. Ποιος ήταν!

Είναι και πολυθώρητος, ζωοπηγή, πανόπτης, του κόσμου φωτοστέφανος και του φτωχού επόπτης. Τι είναι!

ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΡΙΦΟΙ, ΚΎΚΛΟς 34ος χ 5

Κάποιοι καταχωνιάζουν την δική τους, ή άλλων την ζωή μέσα σ’αυτά. Για να τους βρεις είναι ανάγκη να καταχωνιαστείς κι εσύ μέσα. Τι είναι! Τα βιβλία.

Πολλοί την χρησιμοποιούν για να πετύχουν τα σχέδια ή τους στόχους τους, μπορεί να είναι απλή, μονόπλευρη, σύνθετη, ή και των ερωτήσεων. Τι είναι! Η μέθοδος.

Είναι μια σύγχρονη ταυτότητα, που σε οδηγεί σε πάρα πολλά άδυτα, την χρέωσαν και στην μνήμη του Λεονάρντο Νταβίντσι. Τι είναι! Κωδικός.

Ο δεύτερος, μετά τον Ηρακλή, ήρωας, της Ελληνικής μυθολογίας, γιος του Δία και πρώτο όνομα στον Τρωικό πόλεμο. Ποιος ήταν! Ο Αχιλλέας.

Είναι και πολυθώρητος, ζωοπηγή, πανόπτης, του κόσμου φωτοστέφανος και του φτωχού επόπτης. Τι είναι! Ο ήλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: