Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΡΙΦΟΙ, κύκλος 31ος Χ 5

Θεωρείται άρχοντας των φτερωτών, γοητευτικός βασιλιάς, αλλά και μέγας εξουσιαστής των αιθέρων. Τι είναι!

Πολλά γυρνούν όπως αυτή, αλλά και γύρο απ’ αυτήν, καθορίζει τα διαστήματα, την ακρίβεια, και δείχνει την συνέπεια. Τι είναι!

Το ποιο απαραίτητο στοιχείο ύπαρξης, για τα δέντρα, τα ζώα, των άνθρωπο, αλλά και γενικά για την κάθε μορφή ζωής, Τι είναι!

Εγγονός του Λαέρτη, γιος της Πηνελόπης και του Οδυσσέα, , γνώριζε καλά την Ιλιάδα, ίσως ο προβαλλόμενος σαν Όμηρος. Ποιος ήταν.

Όταν τον δίνεις, είτε σε αγνώστους, είτε σε φίλους, είναι ανάγκη και να τον κρατάς, διαφορετικά δεν έχει καμιά αξία. Τι είναι!

ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΡΙΦΟΙ, κύκλος, 31ος Χ 5

Θεωρείται άρχοντας των φτερωτών, γοητευτικός βασιλιάς, αλλά και μέγας εξουσιαστής των αιθέρων. Τι είναι! Ο αετός.

Πολλά γυρνούν όπως αυτή, αλλά και γύρο απ’ αυτήν, καθορίζει τα διαστήματα, την ακρίβεια, και δείχνει την συνέπεια. Τι είναι! Η ώρα.

Το ποιο απαραίτητο στοιχείο ύπαρξης, για τα δέντρα, τα ζώα, των άνθρωπο, αλλά και γενικά για την κάθε μορφή ζωής, Τι είναι! Το νερό.

Εγγονός του Λαέρτη, γιος της Πηνελόπης και του Οδυσσέα, , γνώριζε καλά την Ιλιάδα, ίσως ο προβαλλόμενος σαν Όμηρος. Ποιος ήταν. Ο Τηλέμαχος.

Όταν τον δίνεις, είτε σε αγνώστους, είτε σε φίλους, είναι ανάγκη και να τον κρατάς, διαφορετικά δεν έχει καμιά αξία. Τι είναι! Ο όρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: